GEORGE BRACKE THRILLER OMNIBUS DEEL 3 DE VOLVO MOORDENAAR & KWAAD BLOED (Partizaan & BOXPress) - Stefaan Van Laere

€ 19,95

Snel Overzicht

In De Volvo moordenaar en Kwaad bloed komen de vertrouwde figuren van deze thrillercyclus terug.

 GEORGE BRACKE THRILLER OMNIBUS DEEL 3 DE VOLVO MOORDENAAR & KWAAD BLOED (Partizaan & BOXPress)

Meer Views

Details

Te beginnen met commissaris George Bracke, een politieman ‘anders dan anders’ die niet tegen bloed kan. En niet te vergeten zijn echtgenote Annemie Vervloet, woordvoerster bij de politie. Met autofabriek Volvo in Oostakker en de voor George Bracke zo vertrouwde Schotse whiskywereld als setting krijgen we te maken met
toestanden uit het dagelijks leven overgoten met een fikse portie misdaad, beleefd door mensen met hun kleine kantjes en hun vreugde en verdriet.

‘Een veelzijdig man die Van Laere… Een auteur die indruk blijft maken, en die ondertussen een halve rek van boeken wist te scheppen, tot genoegen van diegenen die hem reeds hebben ontdekt. Hij verdient de titel van één van de grote klassiekers van de actuele misdaadromans van Vlaanderen…’ (KBCProxis)

‘Een man die weet waarover hij schrijft, dat moet aangemoedigd worden.’ (Menzo)

‘De Bracke thrillers lezen eens zo prettig omdat ze zich op Vlaamse bodem afspelen’. (TV-Familie)

Over de auteur:

Tussen de meer dan 60 boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) met een oplage van ruim 350.000 exemplaren die schrijver Stefaan Van Laere intussen publiceerde, nemen de George Bracke thrillers een speciale plaats in.
In deel 3 van de George Bracke Thriller Omnibus beleven we de 5de en 6de etappe uit het leven van deze Gentse politiecommissaris van vlees en bloed.

Aanvullende Informatie

ISBN Nummer 978-94-6295-023-8 (9789462950238)
Auteur Stefaan Van Laere
Over de auteur Nee
Aantal Pagina's 200

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):