Over ons

Op zoek naar een uitgever voor jouw boek, scriptie of proefschrift? Dan ben je bij Uitgeverij BOXPress aan het juiste adres! Wij zijn een uitgeverij gespecialiseerd in het drukken en uitgeven van boeken, scripties en proefschriften.

 

Wij maken gebruik van zowel offset drukken als ook van Printing On Demand. Dit heeft als voordeel dat het al mogelijk is om een boek uit te geven in een oplage van 1. Hierdoor heb je nooit meer onnodig boeken op voorraad en hoef je ook nooit meer te betalen voor boeken die niet verkocht worden. Onze boeken worden altijd aangeboden in onze eigen webshop, bij de grote boekhandels van Nederland en onze agenten in Azië, Midden-Oosten, Europa, Oceanië en de Verenigde Staten.

 

Daarnaast is Uitgeverij BOXPress al vele jaren actief in de vormgeving van wetenschappelijke publicaties. Vanuit deze ervaring kunnen wij je tegen zeer scherpe prijzen ook een compleet opgemaakt boek, scriptie of proefschrift aanbieden.

 

Uitgeverij BOXPress beschikt naast haar aansluitpunten en agenten ook over een eigen webshop, waar jouw werk ook verkocht kan worden.

 

Zoals je op deze uitgebreide website kunt lezen, is haast alles mogelijk bij Uitgeverij BOXPress. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een mooi product met een scherpe prijs!